22/2/13

Κοπή Πίτας Συλλόγου Γυναικών Πραμάντων



ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΑΜΑΝΤΙΩΤΩΝ ΑΡΤΑΣ
                              «ΤΑ ΠΡΑΜΑΝΤΑ»  

Το Σάββατο 9-2-2013  στο χωριό  και στην ταβέρνα πέτρινο του Τσαμπούλα πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου των γυναικών Πραμάντων με κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Μετά την ευγενική πρόσκληση του Συλλόγου  προς εμάς εκπροσώπησε το Σύλλογο μας στην παραπάνω εκδήλωση η πρόεδρος μας κ. Ελένη Πάτρα – Κουμπούρα με την παρέα της, η οποία μας μετέφερε το θερμό  γιορτινό κλίμα  που επικράτησε στην παραπάνω εκδήλωση παρ’ ότι  την βραδιά εκείνη οι καιρικές συνθήκες  ήταν αντίθετες λόγω χιονόπτωσης, πράμα όμως που δεν πτόησε κανένα. 
Στην παραπάνω εκδήλωση  υπήρξε μεγάλη προσέλευση κόσμου και το γλέντι κράτησε ως το πρωί.




Ο χορός δεν σταμάτησε καθόλου αμέσως μετά την κοπή της πίτας από το Δ.Σ.   με όμορφη  σειρά που τηρήθηκε μεταξύ των παραβρισκόμενων χόρεψαν όλοι και οι άντρες της παρέας καμάρωσαν τις γυναίκες του Συλλόγου που χόρεψαν πρώτες ως τιμώμενα πρόσωπα της Βραδιάς. Ακολούθησαν τα νέα παιδιά από το Σύλλογο Νεολαίας και στο τέλος όλοι οι υπόλοιποι.
Με την παρουσία του τίμησε την εκδήλωση και ο Δήμαρχος μας κ. Ιωάννη Σεντελές, ο οποίος και αυτός με την σειρά του αφού καμάρωσε τις γυναίκες, χόρεψε με την δική του παρέα  λεβέντικους ηπειρωτικούς χορούς. 

Επίσης  παρόλο τις δύσκολες καιρικές συνθήκες  παραβρέθηκαν στην εκδήλωση πολλοί φορείς από τα γύρω χωριά.
Πραγματικά συγχαρητήρια αξίζουν στο Δ.Σ. του Συλλόγου για την όμορφη βραδιά και ιδιαίτερα στην κ. Πρόεδρο του και Αντιδήμαρχο κ. Παναγιώτα Μολώνη  - Βάνα.
Στο τέλος της εκδήλωσης νωρίς το πρωί της επόμενης μέρας το θέαμα από το χιόνι ήταν εκπληκτικό το  χωριό στολισμένο σε καλούσε να μείνεις και  να απολαύσεις την ομορφιά της φύσης. 


Ο Σύλλογος μας ευχαριστεί τον Σύλλογο Γυναικών Πραμάντων για την φιλοξενία  και την όμορφη βραδιά εύχεται σε όλα τα μέλη του Καλή και Δημιουργική Χρονιά.
Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου