15/3/13

Το Υπουργείο Ανάπτυξης και Υποδομών θα βελτιώσει την 3η επαρχιακή οδό από γέφυρα Τσιμόβου προς Κέδρο – Χουλιαράδες – Βαπτιστή – Μιχαλίτσι.


Συνάντηση με τον Δήμαρχο Βορείων Τζουμέρκων κ. Γιάννη Σεντελέ είχε ο αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Σταύρος Καλογιάννης.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων και την
ευρύτερη περιοχή.

 Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στις πρόσφατες κατολισθήσεις που έγιναν σε διάφορα διαμερίσματα και προκάλεσαν ζημιές στα δίκτυα, ιδίως δε στον οδικό άξονα Μιχαλίτσι –Πράμαντα και στην Πλατανούσα. Αναφέρθηκε επίσης και σε άλλα θέματα του Δήμου, όπως η αποκατάσταση ανενεργού δανειοθαλάμου στην Πράμαντα και η μετατροπή του παλαιού σχολείου Αμπελοχωρίου σε τουριστικό κατάλυμα.

Ο Σταύρος Καλογιάννης ενημέρωσε τον Δήμαρχο ότι από πλευράς Υπουργείου έχει ήδη κινηθεί διαδικασία για την βελτίωση της 3ης επαρχιακής οδού, από γέφυρα Τσιμόβου προς Κέδρο, Χουλιαράδες, Βαπτιστή, Μιχαλίτσι και προς Πετροβούνι. Η αρμόδια Υπηρεσία του Υπουργείου (ΕΥΔΕ/ΜΕΔΕ) συντάσσει τεχνική έκθεση για τα σημεία που χρήζουν βελτίωσης, ώστε να ετοιμαστεί ο σχετικός φάκελος.

Τόνισε δε ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για την ενίσχυση του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων.


http://www.epirus-ellas.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου