5/3/18

Ευχαριστήριο προς Καχριμάνη Αλ. και απλούς πολίτες - Συνέχιση συγκέντρωσης χρημάτων για την αποκατάσταση των υπολοίπων ζημιών του Ι.Ν.Αγίας Παρασκευής Πραμάντων

  

  ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΑΡΤΗΣ
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
        ΠΡΑΜΑΝΤΩΝ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Η εκκλησιαστική επιτροπή Αγ. Παρασκευής  Πραμάντων ευχαριστεί θερμά τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη  για την κάλυψη των εξόδων καθαρισμού του ναού από την αιθάλη και την τέφρα  και την αποκατάσταση  τμήματος του τέμπλου στον Ιερό Ναό Αγ. Παρασκευής Πραμάντων  ύψους 64.500 ευρώ μετά τις ζημιές που προκλήθηκαν από την πυρκαγιά στις 22 Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους.

Ευχαριστούμε και σε όσους ανταποκρίθηκαν στο αίτημα της έκτακτης συντονιστικής επιτροπής για την συγκέντρωση χρημάτων για την αποκατάσταση των υπολοίπων κατεστραμμένων  μερών και υλικών στην εκκλησία μας όπως (αγιογραφίες, φορητές  εικόνες και  εικόνες  τέμπλου, λειτουργικά σκεύη,  πόρτες, παράθυρα, ηχοληπτική εγκατάσταση, χρωματισμός επιφανειών, συρταριέρες, θερμαντικά σώματα, μοκέτες κ.λ.π.) και  ανακοινώνουμε πως συνεχίζουμε την συγκέντρωση χρημάτων που όπως υπολογίζουμε το ύψος των υπολοίπων  ζημιών φτάνει το ποσό των 30.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου