28/4/12

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου


Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων θα γίνει την Δευτέρα 30 Απριλίου και ώρα 19:00μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα της έδρας του Δήμου για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Απόφαση υποβολής πρότασης για ένταξη στο «Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλία – Στερεά Ελλάδα – Ήπειρος, Άξονας Προτεραιότητας: Αειφόρος ανάπτυξη και ποιότητα ζωής Ηπείρου, Θεματική Προτεραιότητα: Ολοκληρωμένα σχέδια για την αστική και αγροτική αναγέννηση, Κατηγορία Πράξης: Ολοκληρωμένα σχέδια για την αγροτική αναγέννηση»,  της πράξης: «ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΕΙΣ – ΚΑΛΝΤΕΡΙΜΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΜΑΤΣΟΥΚΙΟΥ» και έγκριση της σχετικής μελέτης. Εισηγητής ο κ. Ι. Σεντελές, Δήμαρχος.
  2. Απόφαση για σύναψη προγραμματικής σύμβασης του άρθρου 22 του Ν. 3614/2007, όπως τροποποιήθηκε με την παρ. 13 του άρθρου 10 του Ν. 3840/2010 μεταξύ του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων και της Εταιρίας Αναπτυξιακή Ηπείρου Α.Ε.  για την πράξη: «ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΕΙΣ – ΚΑΛΝΤΕΡΙΜΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΜΑΤΣΟΥΚΙΟΥ». Εισηγητής ο κ. Ι. Σεντελές, Δήμαρχος.
  3. Απόφαση υποβολής πρότασης για ένταξη στο «Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλία – Στερεά Ελλάδα – Ήπειρος, Άξονας Προτεραιότητας: Αειφόρος ανάπτυξη και ποιότητα ζωής Ηπείρου, Θεματική Προτεραιότητα: Ολοκληρωμένα σχέδια για την αστική και αγροτική αναγέννηση, Κατηγορία Πράξης: Ολοκληρωμένα σχέδια για την αγροτική αναγέννηση», της πράξης: «ΔΑΣΟΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΧΕΙΜΑΡΡΟΥ ΠΡΑΜΑΝΤΩΝ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ (ΤΜΗΜΑ: ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛAΤΕΙΑ)» και έγκριση της σχετικής μελέτης. Εισηγητής ο κ. Ι. Σεντελές, Δήμαρχος.
  4. Απόφαση για σύναψη προγραμματικής σύμβασης του άρθρου 22 του Ν. 3614/2007, όπως τροποποιήθηκε με την παρ. 13 του άρθρου 10 του Ν. 3840/2010 μεταξύ του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων και της Εταιρίας Αναπτυξιακή Ηπείρου Α.Ε.  για την πράξη: «ΔΑΣΟΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΧΕΙΜΑΡΡΟΥ ΠΡΑΜΑΝΤΩΝ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ (ΤΜΗΜΑ: ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛAΤΕΙΑ)». Εισηγητής ο κ. Ι. Σεντελές, Δήμαρχος.
  5. Απόφαση υποβολής πρότασης για ένταξη στο «Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλία – Στερεά Ελλάδα – Ήπειρος, Άξονας Προτεραιότητας: Αειφόρος ανάπτυξη και ποιότητα ζωής Ηπείρου, Θεματική Προτεραιότητα: Ολοκληρωμένα σχέδια για την αστική και αγροτική αναγέννηση, Κατηγορία Πράξης: Ολοκληρωμένα σχέδια για την αγροτική αναγέννηση»,  της πράξης: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ  ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΣΥΡΡΑΚΟΥ» και έγκριση της σχετικής μελέτης. Εισηγητής ο κ. Ι. Σεντελές, Δήμαρχος.
  6. Απόφαση για σύναψη προγραμματικής σύμβασης του άρθρου 22 του Ν. 3614/2007, όπως τροποποιήθηκε με την παρ. 13 του άρθρου 10 του Ν. 3840/2010 μεταξύ του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων και της Εταιρίας Αναπτυξιακή Ηπείρου Α.Ε.  για την πράξη: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ  ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΣΥΡΡΑΚΟΥ». Εισηγητής ο κ. Ι. Σεντελές, Δήμαρχος.
  7. Απόφαση υποβολής πρότασης για ένταξη στο «Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλία – Στερεά Ελλάδα – Ήπειρος, Άξονας Προτεραιότητας: Αειφόρος ανάπτυξη και ποιότητα ζωής Ηπείρου, Θεματική Προτεραιότητα: Ολοκληρωμένα σχέδια για την αστική και αγροτική αναγέννηση, Κατηγορία Πράξης: Ολοκληρωμένα σχέδια για την αγροτική αναγέννηση»,  της πράξης: «ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΤΣΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΩΝ Τ. Κ. ΠΡΑΜΑΝΤΩΝ» και έγκριση της σχετικής μελέτης. Εισηγητής ο κ. Ι. Σεντελές, Δήμαρχος.
  8. Απόφαση για σύναψη προγραμματικής σύμβασης του άρθρου 22 του Ν. 3614/2007, όπως τροποποιήθηκε με την παρ. 13 του άρθρου 10 του Ν. 3840/2010 μεταξύ του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων και της Εταιρίας Αναπτυξιακή Ηπείρου Α.Ε.  για την πράξη: «ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΟΙΚΙΣΜΩΝ  ΤΣΟΠΕΛΑ  ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΩΝ Τ. Κ. ΠΡΑΜΑΝΤΩΝ». Εισηγητής ο κ. Ι. Σεντελές, Δήμαρχος.
  9. Απόφαση για εκμίσθωση κτιρίου της Τ.Κ. Μιχαλιτσίου στη θέση «Γέφυρα Γκόγκου». Εισηγητής ο κ. Σ. Γκορτζής Αντιδήμαρχος.
  10. Έγκριση πρακτικού αγοράς ακινήτου στην Τ.Κ. Χουλιαράδων. Εισηγητής ο κ. Σ. Γκορτζής Αντιδήμαρχος.
  11. .Αναμόρφωση Τεχνικού Προγράμματος και Προϋπολογισμού οικ. Έτους 2012. Εισηγητής ο κ. Ι. Σεντελές, Δήμαρχος.
  12. Πρόσληψη προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας μέχρι δύο μήνες για την αντιμετώπιση εποχιακών αναγκών (ανάγκες πυροπροστασίας) (άρθρο 20 παρ. 4 του Ν.2738/99). Εισηγητής ο κ. Ι. Σεντελές, Δήμαρχος.
  13. Πρόσληψη εργατικού και τεχνικού προσωπικού για απασχόληση στο Δήμο έως και πέντε ημερομίσθια κατ’ άτομο το μήνα, βάσει του Ν. 3584/07 άρθρο 210. Εισηγητής ο κ. Ι. Σεντελές, Δήμαρχος.
  14. Έγκριση μετακίνησης Δημάρχου στην Αθήνα. Εισηγητής ο κ. Ι. Σεντελές, Δήμαρχος.
  15. Έγκρισης μετακίνησης Δημάρχου στην Καβάλα. Εισηγητής ο κ. Ι. Σεντελές, Δήμαρχος.
  16. Παράταση προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Ύδρευση Δ.Δ.» της Δ.Ε. Κατσανοχωρίων του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων. Εισηγήτρια η κ. Ε. Κολοκούρη, Αντιδήμαρχος.
  17. Παράταση προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Διάνοιξη δρόμου προς Βλαχιώτη Τ.Κ. Ελληνικού» της Δ.Ε. Κατσανοχωρίων του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων. Εισηγήτρια η κ. Ε. Κολοκούρη, Αντιδήμαρχος.
  18. Παράταση προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Διαμόρφωση προαύλιου χώρου κληροδοτήματος Τσίρκα» Δήμου Βορείων Τζουμέρκων. Εισηγήτρια η κ. Ε. Κολοκούρη, Αντιδήμαρχος.
  19. Αιτήσεις Δημοτών.

1 σχόλιο:

  1. ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΑΥΡΙΑΝΟΙ ...ΣΩΤΗΡΕΣ?

    ΠΟΤΕ!

    ΡΙΧΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή