11/5/11

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΔΗΜΟΥ ΒΟΡΕΙΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ

Με  απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βορείων Τζουμέρκων συστάθηκε Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ   , ΑΘΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΔΗΜΟΥ ΒΟΡΕΙΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ»    καθώς και  ο ορισμός των παρακάτω μελών του Διοικητικού του Συμβούλιου
 1)    Σεντελές  Ιωάννης του Αθανασίου (Δήμαρχος) με αναπληρωτή τον Τάτση Δημήτριο του Μιλτιάδη, Δημοτικό Σύμβουλο (πλειοψηφίας).

2)    Σιόντη Ουρανία του Βασιλείου, Δημοτική Σύμβουλο (πλειοψηφίας) με αναπληρώτρια την Μολώνη Παναγιώτα του Κων/νου Δημοτική Σύμβουλο (πλειοψηφίας).

3)    Μέγας Ευάγγελος του Γεωργίου, Δημοτικό Σύμβουλο (πλειοψηφίας) με αναπληρωτή τον Τραγουδάρα Λάμπρο του Δημητρίου, Δημοτικό Σύμβουλο (πλειοψηφίας).

4)    Μάντζιου Γεωργία του Δημητρίου, δημότισσα με αναπληρώτρια την Κατερίνα Σταυρούλα του Ιωάννη, δημότισσα.

5)    Νταλαούτης Σπυρίδων του Χρήστου, δημότη με αναπληρωτή τον Γκαρτζονίκα Χρήστο του Σταύρου, δημότη.

6)    Τσώνη Θάλεια του Γεωργίου, δημότισσα με αναπληρώτρια την Τασούλα Μαρία του Γεωργίου, δημότισσα.

7)    Μαντέλης Ιωάννης του Νικολάου, δημότη με αναπληρωτή τον Κωσταγιώργο Γρηγόριο του Δημητρίου, δημότη.

8)    Βασίλη Μασαλάς του Μιχαήλ, Δημοτικό Σύμβουλο (μειοψηφίας) με αναπληρωτή τον Κωσταγιάννη Αχιλλέα του Κων/νου, Δημοτικό Σύμβουλο (μειοψηφίας).

9)    Μάνθος Παναγιώτης του Γεωργίου, Δημοτικό Σύμβουλο (μειοψηφίας) με αναπληρωτή τον Σταύρου Ιωάννη του Παναγιώτη, Δημοτικό Σύμβουλο (μειοψηφίας).

Πρόεδρος του νομικού προσώπου ορίζεται ο Σεντελές Ιωάννης του Αθανασίου (Δήμαρχος). Αντιπρόεδρος ορίζεται ο Νταλαούτης Σπυρίδων του Χρήστου.

Τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος αναπληρώνει ο αντιπρόεδρος.

Το νομικό πρόσωπο εκπροσωπείται στα δικαστήρια και σε κάθε δημόσια αρχή από τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου και όταν αυτός κωλύεται ή απουσιάζει από τον αντιπρόεδρο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου