23/1/13

Άδικη ήττα για την Α.Ε.Πραμάντων

Άδικη εντός έδρας ήττα για την Α.Ε.Πραμάντων,όχι για αγωνιστικούς λόγους αλλά καθαρά από τις αποφάσεις του διαιτητή για ακόμα μια φορά τη φετινή αγωνιστική χρονιά.

Αναλυτικά η ΑΕΠ με αντίπαλο την  ομάδα του Θεριακησίου ξεκίνησε πολύ καλά τον αγώνα και προηγήθηκε αρκετά νωρίς  1-0 με γκολ του Θανάση Κ. σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο. 

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την ισοφάριση από το Θεριακήσι σε 1-1 στο 60΄ και λίγο αργότερα στο 69΄ το 2-1 για την ΑΕΠ με τον Πόγια Θ. και εκεί άρχισαν όλα. 

Ο διαιτητής και οι επόπτες με προκλητικό τρόπο <<έσπρωχναν>> την ομάδα του Θεριακησίου.

Η αντίπαλη ομάδα ισοφάρισε σε 2-2 στο 85΄ και μετά από λίγο στο 87΄ήρθαν οι δύο άδικες και αυστηρές αποβολές για τα στόπερ της ΑΕΠ (Γκούβας Αν. και Χρύσης Αν.).

Η ομάδα του χωριού μας αποδεκατίστηκε,έμεινε χωρίς άμυνα γυρίσανε όλοι πίσω και στο 94΄ η αντίπαλη ομάδα έκανε το 2-3. 

Στο 96΄αποβλήθηκε και άλλος παίκτης για την Α.Ε.Πραμάντων ο Θανάσης Κ. και η ομάδα τελείωσε το ματς με 8 παίκτες.

Μετά το τέλος του αγώνα δημιουργήθηκε ένταση από τα δικαιολογημένα παράπονα παικτών, παραγόντων και φιλάθλων της ΑΕΠ.

Δυστυχώς δεν είναι το πρώτο παιχνίδι που αδικείται κατάφορα η Α.Ε.Πραμάντων,δεν ξέρουμε το λόγο, πάντως πρέπει η ΕΠΣΗΠ και η ΣΔΗΠ να δώσουν τη ανάλογη σημασία για να σταματήσουν επιτέλους οι αδικές και προκλητικές  διαιτησίες κατά της ΑΕΠ. 

Στα ερασιτεχνικά γήπεδα πηγαίνουμε και ασχολούμαστε όλοι μας γιατί γουστάρουμε να βλέπουμε τοπικό ποδόσφαιρο. Ας μη μας το χαλάσουνε και αυτό!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου