9/1/13

Εκδηλώσεις Ηπειρωτών

Το Δ.Σ. του Ηπειρωτικού Συνδέσμου Πειραιά σας εύχεται Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά και προσκαλεί του Ηπειρώτες της περιοχής και τους φίλους της Ηπείρου. στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013, στις 6:30μμ στην αίθουσα του Συνδέσμου, Φίλωνος 11Α, στο Κέντρο του Πειραιά.


Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Θριασίου Πεδίου εορτάζει τον Άγιο Γεώργιο εξ Ιωαννίνων, την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013, ώρα 18.00' με Εσπερινό και Αρτοκλασία και την Πέμπτη 17, ώρα 08.00' με Θεία Λειτουργία, στο παρεκκλήσι του Αγίου, στο χώρο του Ιερού Ναού Αγίας Παρακευής εργατικών κατοικιών Μάνδρας Αττικής.




Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Ν. Σερρών σας προσκαλεί  στον Ετήσιο χορό του Συλλόγου, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 21:00,  στο ''Ευ Ζην'', Μεραρχίας 119 Σέρρες.
Θα διακεδάσουμε, έτσι όπως εμείς ξέρουμε και κάνουμε τα τελευταία χρόνια σε όλες τις εκδηλώσεις μας, γνήσια και ηπειρώτικα, με μουσική κομπανία, που θα έλθει προσκεκλημμένη από τα Γιάννενα.
Να μην λείψει κανείς.




Στις 13 Ιανουαρίου 2013, Κυριακή πρωί,μετά τον εκκλησιασμό, θα λάβει χώρα στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Αχαρνών η ετήσια ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ Συλλόγου Αποδήμων Θεσπρωτικού ''Τα Λέλοβα'' μαζί με τη ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ (λογοδοσία και απολογισμός Δ.Σ.)
Το Πνευματικό Κέντρο βρίσκεται δίπλα στον Ιερό Ναό, Πλατεία Αγίου Νικολάου 7 και δίπλα στο Σταθμό Ηλεκτρικού Άγιος Νικόλαος.
Οι κυρίες παρακαλούνται, όπως κάθε χρόνο, και για να μη ξεχνάμε τις παραδοσιακές γεύσεις του χωριού μας, να μας φιλέψουν και από μια πίτα σπιτίσια (λαχανόπιτα, μπατσάρα, μπρούστουλα, τυρόπιτα, μπουκουβάλα, δίπλες,τηγανίτες κλπ.) ή από ένα γλυκό για να έχουμε και καλή χρονιά.



Η Αδελφότητα Δραμεσών Δωδώνης κόβει την πρωτοχρονιάτικη Πίτα, την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013, ώρα 12.00'  στην Αίθουσα των Συλλόγων Σαντοριναίων Αθήνας, Αγίας Βαρβάρας 47, Αργυρούπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου