22/3/12

Αγώνας δρόμου σε βουνό «Diava of Tzoumerka – Mountain Relay»

Η Ένωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Ηπείρου και οι Δήμοι Βορείων και Κεντρικών Τζουμέρκων, διοργανώνουν αγώνα δρόμου σε βουνό με την επωνυμία «Diava of Tzoumerka – Mountain Relay», την Κυριακή 10 Ιουνίου 2012, με τα παρακάτω χαρακτηριστικά.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί με τη μορφή σκυταλοδρομίας και θα διαβεί όλη την οροσειρά των ιστορικών και πανέμορφων Τζουμέρκων. Θα ξεκινήσει από το χωριό Αθαμάνιο, του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων, και θα ολοκληρωθεί στο ιστορικό χωριό Συρράκο, του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων, καλύπτοντας συνολική απόσταση περίπου 100 χιλιομέτρων.
Στην πορεία του θα διαβεί από πολλά ιστορικά μνημεία και αξιοθέατα της περιοχής όπως για παράδειγμα το ιστορικό γεφύρι της Πλάκας, το εκκλησάκι του Πάτερ Κοσμά, την Μονή Κηπίνας, την κόκκινη εκκλησιά, τα μοναστήρια Αγίου Γεωργίου και Αγίας Αικατερίνης, το σπήλαιο Πραμάντων, το δασικό Χωριό κ.α.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές/αθλήτριες που θα μπορούν να σχηματίσουν ομάδες Ανδρών, Ανδρών/Γυναικών και Γυναικών.

Οι λεπτομέρειες του αγώνα θα ανακοινωθούν σύντομα στην υπό κατασκευή ιστοσελίδα του αγώνα.
Για πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα μπορείτε να απευθυνθείτε με mail στο segasepirou@yahoo.gr και kmamalis@cc.uoi.gr ή στο 6973051037 (Κ. Μάμαλης).
Για πληροφορίες σχετικά με το βαθμό δυσκολίας της διαδρομής μπορείτε να απευθύνεστε στον Θανάση Κουρή (mail: thanasis_kouris@hotmail.com τηλ. 6977369718).

 Από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου