12/5/12

Γέφυρα Γκόγκου και Επαρχιακό οδικό δίκτυο


Με έγγραφό του προς την Αντιπεριφερειάρχη κ. Τατιάνα Καλογιάννη, που κοινοποιείται στον Περιφερειάρχη κ. Α. Καχριμάνη, ο Δήμαρχος Γιάννης Σεντελές κρούει τον κώδωνα του κινδύνου τόσο για την ανάγκη άμεσης επισκευής της "Γέφυρας Γκόγκου", όσο και την άσχημη κατάσταση του Επαρχιακού οδικού δικτύου.


΄΄Σε συνέχεια και προσωπικής συνάντησής μας θέλουμε να επανέλθουμε στο εξαιρετικά επείγον θέμα της επισκευής της γέφυρας Γκόγκου στην Τ.Κ. Μιχαλιτσίου.
Η κατάσταση της γέφυρας εμπνέει μεγάλη ανησυχία και είναι βέβαιον ότι εάν δεν επισπευστούν οι διαδικασίες επισκευής της την επόμενη χειμερινή περίοδο θα οδηγηθούμε στην κατάρρευσή της.
Ο κ. Περιφερειάρχης μας έχει διαβεβαιώσει ότι έχει εξασφαλιστεί το κονδύλιο για το έργο αποκατάστασης της γέφυρας, ένα έργο που πρέπει να ξεκινήσει άμεσα.
Επειδή γινόμαστε καθημερινά δέκτες της ανησυχίας και του προβληματισμού των κατοίκων της περιοχής θα σας παρακαλούσαμε για μια ενημέρωσή μας για το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου.
Επιπλέον αναφερόμαστε στην πολύ άσχημη κατάσταση του επαρχιακού δικτύου του Δήμου μας.
Ο κ. Περιφερειάρχης σε προφορική ενημέρωσή μας, μας ανέφερε ότι εξασφαλίστηκε κονδύλιο για την βελτίωση της Ε.Ο. από Πράμαντα μέχρι Προσήλιο και παρακαλούμε επίσης για μια ενημέρωση για την πορεία αυτού του έργου. Σας επισυνάπτουμε σχετικό έγγραφο του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων που αναφέρεται στην άθλια κατάσταση του δρόμου αυτού.΄΄

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου