4/3/09

"ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΑΜΑΝΤΙΩΤΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ".




Ο ΧΟΡΟΣ ΜΑΣ

Το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009 σε ένα καινούριο χώρο στο «ΚΤΗΜΑ ΜΑΡΗ» του χωριανού μας Κώστα Μάρη πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος αποκριάτικος χορός του συλλόγου μας.
Απο νωρίς οι Πραμαντιώτες και οι φίλοι του συλλόγου είχαν κατακλύσει την αίθουσα, μια αίθουσα χωρητικότητας 500 ατόμων.
Η εκδήλωση άνοιξε με τον χαιρετισμό του προέδρου κ. Βασιλείου Στάμου ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους τον αποκριάτικο χορό, έναν χορό που έγινε θεσμός σημειώνοντας κάθε χρόνο και μεγαλύτερη επιτυχία. Το πρόγραμμα άνοιξαν όπως κάθε χρόνο τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου δίνοντας μια άλλη χροιά στην εκδήλωση με τα μικρά παιδιά να χορεύουν το «τριβιτό» και τα μεγαλύτερα να κλείνουν το πρόγραμμά τους με το «Γαϊτανάκι» κερδίζοντας το χειροκρότημα όλων. Ο πρόεδρος αφού ευχαρίστησε τον χοροδιδάσκαλο κ. Νίκο Μάτσακα, για το ωραίο πρόγραμμα που παρουσίασε, κάλεσε στην πίστα τους μεγαλύτερους σε ηλικία να «σύρουν» το χορό. Η συνέχεια ανήκε ολοκληρωτικά στους θαμώνες.
Αυτό ήταν η αρχή για μια ατέλειωτη βραδιά. Μια βραδιά άξιας της φήμης των Πραμαντιωτών όπου στο άκουσμα του κλαρίνου του Αποστόλη Μετσοβίτη και στα τραγούδια της Ζωής Ράπτη και του Δημήτρη Σπύρου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό ως τις πρώτες πρωινές ώρες.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η Πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος Αγίου Κων/νου κ. Σελεβίστα - Γκούβα Θεοδώρα, ο Πρόεδρος του συλλόγου Μπαμπινιωτών Αιτ/νίας κ. Σπύρος Μπενέκος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών Προσφύγων Ν. Αιτ/νίας κ. Μαυρίκα – Ιωακειμίδου Κική, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πραμαντιωτών Αρτας κ. Κων/νος Καραδήμας, ο Πρόεδρος του συλλόγου Πραμαντιωτών Αμφιλοχίας κ. Ιωάννης Καραδήμας, το Δ.Σ. του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Ν. Αιτ/νίας και ο Δήμαρχος Πραμάντων κ. Ιωάννης Σεντελές με τον Αντιδήμαρχο κ. Λάμπρο Τραγουδάρα όπου τους ευχαριστούμε που μας τίμησαν με την παρουσία τους και τους ευχόμαστε και του χρόνου με υγεία.



ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας ευχαριστεί θερμά όλους τους δωροθέτες για την προσφορά των προϊόντων τους καθώς και τους χορηγούς της εκδήλωσης,
Κ. Γιώργο Μουτόπουλο και Ιωάννη Μπούτζα οι οποίοι συνέβαλλαν με τον τρόπο τους στην επιτυχία της χοροεσπερίδας μας.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Βασίλειος Στάμος"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου