8/8/10

Φωνή Βουνώντων 2010 - συναυλίες στο καταφύγιο Πραμάντων (Στρογγούλα)

Ο πολιτιστικός σύλλογος Δυτικών Τζουμέρκων, στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων με την επωνυμία «Φωνή Βουνώντων 2010», διοργανώνει για το φετινό Αύγουστο, μεταξύ άλλων, στις:

· 12 Αυγούστου 2010: Συναυλία με τον Σωκράτη Μάλαμα ο οποίος θα μας ταξιδέψει με τις νότες του σε δρόμους μουσικούς, όπως εκείνος μόνο ξέρει

· 13 Αυγούστου 2010: Συναυλία με τους Θάνο Μικρούτσικο, Χρήστο Θηβαίο, Γιάννη Κούτρα και φιλική συμμετοχή του Γιώργου Μεράντζα οι οποίοι θα μας παρασύρουν με ένα ιδιαίτερο μουσικό πρόγραμμα, που θα περιλαμβάνει παλιές αλλά και νεότερες δουλειές τους, αγγίζοντας τις πιο ευαίσθητές μας χορδές.

Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στο βουνό Στρογγούλα Πραμάντων, στη θέση Ίσιωμα, σε ένα επιβλητικό τοπίο περιτριγυρισμένο από έλατα, σε υψόμετρο 1500 μέτρων.

Ώρα Έναρξης: 20.30

Τιμή Εισιτηρίου: € 15,00 για κάθε συναυλία ή € 25,00 για τις δύο συναυλίες

Πληροφορίες:
Πολιτιστικός Σύλλογος Δυτικών Τζουμέρκων τηλ.6974909287

1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα

    Θέλω να κάνω ενα παραπονο σχετικά με το φεστιβάλ "Φωνη Βουνόντων". Πήγα μέχρι εκεί εγώ και πολύς κόσμος με εισιτήριο και δεν είδαμε καμια συναυλία. Κάποιοι απο το σύλλογο απαγόρευαν την άνοδο οχημάτων προς το καταφύγιο. Μάλιστα μας προετρεπαν οτι αν θέλουμε συναυλία θα πρέπει να περπατήσουμε 3 χιλιομετρα σαν άλλοι ...ορειβάτες.Αρχικά υποστήριζαν οτι ο δρόμος εκλεισε απο αυτοκινητο που κόλλησε στην ανηφόρα. Στη συνέχεια κάποια ηλικιωμένη κυρία σχεδον μας απειλησε να μη διανοηθουμε να ανέβουμε με τα αυτοκινητα γιατι έχει γεμίσει ο χώρος. Ρε παιδια ενημερώστε τον κόσμο να βρίσκεται 2 ωρες πριν εκει. Οτι ενδεχομένως να μην είναι και τοσο ευκολη η προσβαση οσο διαφημίζουμε τόσο καιρο.Ναι αργήσαμε(?) να φτάσουμε γιατί μέχρι τις 21:00 δούλευαμε στα Γιάννενα. Αλλά δεν είναι κρίμα και άδικο να κάνουμε τοσα χιλιομετρα σε αθλιο οδικό δίκτυο με το εισητηριο ετοιμο στο χέρι, και κάποιοι να σε διωχνουν στην είσοδο? Και να έχουν και ένα υφος σαν να φταίμε εμεις σε κάτι. Δε με νοιαζει η βενζίνη που εκαψα η το εισητήριο που πλήρωσα. Η απογοητευση που πήρα είναι πολλαπλάσια

    Με εκτίμηση
    Ντάγκας Παύλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή