19/7/11

ΣΥΛΛΗΨΗ ΛΑΘΡΟΚΥΝΗΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΡΑΦΤΑΝΑΙΟΥΣ

Μία ακόμη περίπτωση λαθροθηρίας στο Νομό Ιωαννίνων και συγκεκριμένα στην περιοχή των Ραφταναίων, αποκάλυψε η δράση της Θηροφυλακής της Ε' Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου. Τα μεσάνυχτα της Κυριακής, μετά από μια καλά συντονισμένη επιχείρηση των Ομοσπονδιακών Θηροφυλάκων, συνελήφθη για λαθροθηρία και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο ένας 50χρονος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένα αγριογούρουνο, βάρους 25 κιλών περίπου.

Η Ε' ΚΟΗ Ηπείρου δηλώνει αποφασισμένη να σπάσει το απόστημα της λαθροθηρίας, εξακολουθώντας να πιστεύει ότι τέτοιου είδους φαινόμενα είναι μεμονωμένα και καμία σχέση δεν έχουν με την κυνηγετική οικογένεια.

Για το λόγο αυτό οι έλεγχοι θα συνεχίσουν να είναι εντατικοί και στο μέτρο του δυνατού θα γίνει προσπάθεια για να εξαλειφθούν πλήρως ανάλογα φαινόμενα με παράνομους οπλοφόρους που αμαυρώνουν τη νόμιμη δραστηριότητα των κυνηγών. Οι κυνηγοί, μέσω των Κυνηγετικών Οργανώσεων και της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής, αποδεικνύουν ότι και θέλουν και μπορούν να προστατεύσουν αποτελεσματικά το περιβάλλον, απέναντι σε όσους το επιβουλεύονται.

ΝΕΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου