6/2/13

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΑΜΑΝΤΙΩΤΩΝ ΑΡΤΑΣ «ΤΑ ΠΡΑΜΑΝΤΑ»



Στις 3-2-2013 ημέρα Κυριακή ο Σύλλογος μας  πραγματοποίησε  τις παρακάτω δυο εκδηλώσεις:
Στις   11:00   το  πρωί   ανοικτή εκδήλωση,  στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ξενοδοχείου ΄΄Κρόνος΄΄ στην Άρτα με κοπή πίτας για τους φίλους και τα μέλη του Συλλόγου μας.


Αρκετοί χωριανοί και φίλοι του Συλλόγου   παραβρέθηκαν σε μια ζεστή συνάντηση  με  ευχές ιδέες και ανταλλαγές απόψεων.  Η   πρόεδρος του Συλλόγου μας  κ. Ελένη Πάτρα – Κουμπούρα  ενημέρωσε τους παραβρισκόμενους  για το έργο του Συλλόγου και τις μελλοντικές δραστηριότητες του.  Με  την παρουσία τους μας τίμησαν  ο Δήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων  κ. Ιωάννης Σεντελές ο οποίος απεύθυνε χαιρετισμό  και συνεχάρη το Δ.Σ. για το έργο του,  η κ. Βίκυ Βασιλάκη Αντιδήμαρχος Αρταίων,  ο κ. Γρηγόριος Βλάρας Αντιδήμαρχος Αρταίων και ο  κ. Θεόδωρος Γκούβας Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αρταίων, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.

Το φλουρί είχε την τύχη να κερδίσει η κ. Ελένη Μάρου – Τσώλη  μέλος του Δ.Σ.
Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Νικόλαο Βάνα για την ευγενική προσφορά της Βασιλόπιτας και το κατάστημα της κ. Ελένης Τσαντούκλα (Μάριος) για την προσφορά του Δώρου.
   Στην συνέχεια  και  στις  (18:30) το απόγευμα η γιορτή συνεχίστηκε για του χορευτές μας οι οποίοι και κόψανε την δική τους πίτα,  στα γραφεία του Συλλόγου. Τα παιδιά μας αφού  ψάλανε τα κάλαντα κόψανε την πίτα τους,  εδώ τυχερή  ήταν η μικρή χορεύτρια Σπυριδούλα Σκούρα. Μοιράστηκαν σε όλους τους χορευτές από το Σύλλογο Δώρα και ευχές  για καλή πρόοδο και στην εκδήλωση αυτή μας τίμησε με την παρουσία της η  κ. Βίκυ Βασιλάκη Αντιδήμαρχος Αρταίων την οποία  και ευχαριστούμε.
Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Σπύρο Σχισμένο  για την ευγενική προσφορά της Βασιλόπιτας των χορευτών μας και επίσης ευχαριστούμε πολύ και τον πατήρ Ευάγγελο Τράμπα που  παραβρέθηκε και στις δυο εκδηλώσεις, ευλόγησε τις πρωτοχρονιάτικες πίτες και ευχήθηκε στα μέλη  και τους χορευτές μας.

                                                             Το  Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου