16/7/14

Εκδρομή Συλλόγου Πραμαντιωτών Άρτας στην Κων/πολη.

                       ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΑΜΑΝΤΙΩΤΩΝ ΑΡΤΑΣ                              
                                      ’’ΤΑ ΠΡΑΜΑΝΤΑ’’

Πενθήμερη εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη με συμμετοχή  48 ατόμων από τις 4 έως τις 8 Ιουλίου πραγματοποίησε ο Σύλλογος Πραμαντιωτών Άρτας με διοργανώτρια την πρόεδρο του Συλλόγου Ελένη Πάτρα-Κομπούρα.


Οι εκδρομείς είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν και να προσκυνήσουν τα ιερά μνημεία της Πόλης. Ιδιαίτερη στιγμή αποτέλεσε η επίσκεψη τους στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, στο Φανάρι και η εκζήτηση της ευλογίας του Οικουμενικού Πατριάρχου κ. Βαρθολομαίου, στον οποίο η πρόεδρος δώρισε αναμνηστικά από το χωριό Πράμαντα.
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης αφού ευχήθηκε το προσκύνημά τους στην Πόλη να αποβεί ωφέλιμο γι’ αυτούς ζήτησε από την πρόεδρο να μεταφέρει τις Πατριαρχικές του ευχές στον σεβασμιότατο μητροπολίτη μας κ. Ιγνάτιο.
Τους έδωσε ως ευλογία αναμνηστικό σταυρό, ενώ δέχθηκε σε ιδιαίτερη ακρόαση την πρόεδρο και τα μέλη της οικογενείας της, στο Πατριαρχικό γραφείο, όπου μετά από συζήτηση πού είχε μαζί της, της δώρισε την Πατριαρχική καρφίτσα, με τις ευλογίες του για καλή πορεία στο έργο του Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου