23/12/17

Για τέταρτη χρονιά το Χριστουγεννιάτικο πάρκο στα Πράμαντα.Για τέταρτη συνεχή χρονιά η συλλογική προσπάθεια απέδωσε και ένα καταπληκτικό Χριστουγεννιάτικο Πάρκο δημιουργήθηκε στα Πράμαντα !!Μαθητές,εκπαιδευτικοί, γονείς και τοπικοί φορείς συνεργάστηκαν για να έχουμε ένα άψογο αποτέλεσμα. 
Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα παρουσιάστηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδιών με τη συμμετοχή του Παιδικού,Νηπιαγωγείου και Δημοτικού σχολείου.Η γιορτή περιελάμβανε θεατρικό, χορωδία με χριστουγεννιάτικα τραγούδια και μελωδίες που έπαιξαν τα παιδιά σε αρμόνιο και κιθάρα με τη συμμετοχή της μουσικού Εύης Κουτσοκώστα. 


Ο Άη Βασίλης μοίρασε δώρα στους μικρούς και μετά όλοι βρέθηκαν στον εξωτερικό χώρο για να απολαύσουν το φαντασμαγορικό θέαμα με τη φωταγώγηση του πάρκου.Μοιράστηκαν γλυκά,τα παιδιά πήγαν βόλτα με το τρενάκι των Τζουμέρκων, φωτογραφήθηαν στον τάρανδο και το έλκηθρο του Άη Βασίλη και έκαναν βόλτα με το άλογο του πάρκου. Το φωτεινό τούνελ τράβηξε όλα τα βλέμματα και απ'ότι φαίνεται θα πολυφωτογραφηθεί τα φετινά Χριστούγεννα! 

Όλοι όσοι θα βρεθούν στην περιοχή θα έχουν την ευκαιρία να δούνε όλα αυτά και ακόμη περισσότερα από τα Τζουμέρκα για όμορφες διακοπές!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου