16/7/09

Ψηφίζουμε Ελλάδα! ψηφίζουμε Πράμαντα!!!!



Ψηφίζουμε Ελλάδα! ψηφίζουμε Πράμαντα!!!!

Ψηφίστε!
Έως 31 Ιουλίου

Ο ΣΚΑΪ ξεκινάει μια νέα, ανοιχτή, ψηφοφορία με σκοπό να αναδείξει το ομορφότερο μέρος της Ελλάδας, σύμφωνα με τις προτιμήσεις του κοινού. Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας θα τροφοδοτήσουν με περιεχόμενο τη νέα παραγωγή του ΣΚΑΙ που θα προβάλλει τις κορυφαίες περιοχές της χώρας μας αλλά και θα αποκαλύψει τις πιο καλά κρυμμένες ομορφιές της σε μια σπονδυλωτή σειρά γεμάτη περιεχόμενο από την τηλεόραση, το ραδιόφωνο και την ιστοσελίδα του ομίλου.

Η πρώτη Φάση της ψηφοφορίας θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 22 Ιουνίου έως την Παρασκευή 31 Ιουλίου και θα αναδείξει τις 100 ομορφότερες περιοχές της χώρας μας.

Έτσι λοιπόν, αυτό το καλοκαίρι το κοινό καλείται όπου και αν βρίσκεται, να διαλέξει τα αγαπημένα του μέρη, τις ομορφότερες τοποθεσίες της χώρας, από το βορρά έως τον νότο, από την δύση έως την ανατολή.

Έως τις 31 Ιουλίου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν την δική τους προτίμηση ακολουθώντας την παρακάτω διαδικασία ψηφοφορίας:

  1. Στέλνοντας SMS στο 19400, γράφοντας Ε (κενό) το σημείο επιλογής (κενό) και τον νομό όπου ανήκει (έως 1 ψήφο) Mediatel €0,30/SMS συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ
  2. Καλώντας από σταθερό στο 90 11 40 50 40 (έως 1 ψήφο) Mediatel €0,595/κλήση συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ
  3. Συμπληρώνοντας την ειδικά διαμορφωμένη ηλεκτρονική φόρμα gyrismata.skai.gr/vote (έως 5 ψήφους)

Μέσα από την διαδικασία αυτή θα αναδειχθούν οι 100 ομορφότερες περιοχές οι οποίες πρόκειται να προβληθούν μέσα από ολιγόλεπτα αφιερώματα τον Σεπτέμβριο, με την έναρξη της νέας σαιζόν.

Ψηφίζουμε Ελλάδα! Ανακαλύπτουμε την όμορφη πλευρά της ζωής. Αναδεικνύουμε μέρη αγαπημένα, τοπία μαγευτικά, μοναδικές περιοχές και σημεία της Ελλάδας. Προβάλουμε τον πλούτο του τόπου μας, τις γνωστές αλλά και άγνωστες περιοχές της πατρίδας μας.

Η νέα μεγάλη παραγωγή του ΣΚΑΪ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου