19/7/09

Φωνή Βουνώντων” με Σωκράτη Μάλαμα, τους Crama και τον Γιώργο Μεράντζα.


Το Πνευματικό Κέντρο Τσόπελα Πραμάντων, μέσα στα πλαίσια των καλοκαιρινών εκδηλώσεων, σας καλεί για δεύτερη χρονιά στη “Φωνή Βουνώντων”, μία μουσική γιορτή που θα στηθεί και φέτος στη σκιά της Στρογγούλας, της επιβλητικότερης κορυφής των Τζουμέρκων.

Στις 7 Αυγούστου, το μουσικό σχήμα Crama με τον Γιώργο Μεράντζα σε ένα μουσικό ταξίδι με ευφάνταστες διασκευές από μουσικές που έχουν τις ρίζες τους στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου, καθώς επίσης και πρωτότυπες συνθέσεις που παντρεύουν την κλασική δυτική παιδεία με το παραδοσιακό στοιχείο (Ήπειρος, Βαλκάνια, Ανατολή). Το μουσικό σχήμα Crama απαρτίζεται από τους καταξιωμένους μουσικούς: Dasho Kurti, Απόστολο Βαγγελάκη, Πέτρο Κούρτη, Βασίλη Κετεντζόγλου, Γιάννη Βουτσινά και Ασπασία Στρατηγού.

Στις 8 Αυγούστου, ο Σωκράτης Μάλαμας θα μας χαρίσει μια βραδιά γεμάτη μουσικές, εικονοπλαστικούς στίχους και αφηγηματικά τραγούδια που φλερτάρουν με ένα ηλεκτρισμένο ροκ ύφος, μπολιασμένο με την δωρικότητα του λαϊκού, αλλά και την εσωτερικότητα της μπαλάντας. Μαζί του η Μαρίνα Δακανάλη και οι μουσικοί Κλέων Αντωνίου, Θάνος Μιχαηλίδης, Γιάννης Παπατριανταφύλλου, Νίκος Παραουλάκης, Φώτης Σιώτας και Κυριάκος Ταπάκης.

Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στη θέση Ίσιωμα, 5 χλμ. από την Πράμαντα προς τον οικισμό Τσόπελα, σε υψόμετρο 1.250μ.

Ώρα έναρξης 21:30

Οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι, 10€ για την πρώτη βραδιά, 15€ για τη δεύτερη βραδιά και

20€ για τις δύο βραδιές μαζί.

Προπώληση εισιτηρίων από τις 3 Αυγούστου, στο περίπτερο της κεντρικής πλατείας Ιωαννίνων.

Ηλεκτρονική διεύθυνση http://tsopeliotes.blogspot.com

Οι συναυλίες πραγματοποιούνται με την συνδιοργάνωση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ιωαννίνων και την ευγενική χορηγία της καπνοβιομηχανίας ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε.

Τις εκδηλώσεις μας στηρίζουν με την χορηγία τους επίσης o όμιλος Agna Group, το κατάστημα ειδών ορειβασίας Fifth Element, ο Ξενώνας Φτέρη,η εταιρεία πληροφορικής Terracom ΕΠΕ,

η εταιρεία Αφοί Ρίζου ΕΠΕ και το καπνοπωλείο The Cigar.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι το ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ο ραδιοφωνικός σταθμός ΗΧΩ 102,7 FM και ο τηλεοπτικός σταθμός ΙΩΑΝΝΙΝΑ TV.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου