21/12/11

Σύλλογος Πραμαντιωτών Άρτας

Η περσινή χρονιά έκλεισε με μία επιτυχημένη εκδήλωση στο ιστορικό γεφύρι της Άρτας, η οποία αναφερόταν στον καθημερινό τρόπο ζωής του χωριού μας. Στην εκδήλωση συμμετείχαν:
-Ο Σύλλογος Πραμαντιωτών Άρτας
-Ο Σύλλογος Γυναικών Πραμάντων
-Ο Σύλλογος Νεολαίας Πραμάντων
Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε από καρδιάς και ιδιαίτερα τους ηλικιωμένους συγχωριανούς μας Γεώργιο Γκούβα, Αθανάσιο Μπούτζα και Κωνσταντίνο Μπούκη. Και ευχόμαστε από εδώ και στο εξής να έχουμε περισσότερες κοινές εκδηλώσεις με τους Συλλόγους του χωριού μας. Η φετινή χρονιά ξεκίνησε με μεγάλη συμμετοχή παιδιών στα χορευτικά τμήματα και είμαστε αισιόδοξοι για μια επιτυχημένη χρονιά. Στα χορευτικά μας λειτουργούν τμήματα, για όλες τις ηλικίες, κάθε Κυριακή από τις 17:οο μ.μ. μέχρι τις 2ΐ:οο μ.μ.Ο σύλλογος πραγματοποίησε ημερήσια εκδρομή με μεγάλη συμμετοχή σε "Μετέωρα - Καλαμπάκα" την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011.Οι επόμενες προγραμματισμένες εκδηλώσεις του συλλόγου μας είναι:
- Η κοπή πίτας για τα χορευτικά τμήματα, που θα γίνει στην αίθουσα του συλλόγου μας την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012. 2. Η γενική συνέλευση που θα γίνει την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012και ώρα 11 στο ξενοδοχείο ΚΡΟΝΟΣ στην πλατεία Κιλκίς.Παρακαλούμε όλους τους πραμαντιώτες να μας στηρίξουν με την παρουσία τους και μόνο. 3· Επίσης ο σύλλογος μας θα συμμετέχει με τα μεγάλα χορευτικά στην πίτα του Ηπειρώτη, που θα γίνει στις 5 Φεβρουαρίου 2012 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.Το Δ.Σ. του συλλόγου μας εύχεται σε όλους τους Πραμαντιώτες, σε όποια γωνιά της Ελλάδας και αν βρίσκονται "Χρόνια Πολλά καλή Χρονιά με υγεία και αγάπη"

 http://epirusgate.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου