23/4/12

Αετορράχη - Πράμαντα 4-4

Ισοπαλία 4-4 έληξε το εκτός έδρας παιχνίδι της Α.Ε.Πραμάντων με αντίπαλο την πρωτοπόρο Αετορράχη.Σε ένα ματς θρίλερ η ΑΕΠ προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με 1-3 χαρη στα γκολ του Θανάση Κ. και Καραδήμα Απ.(2). Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τον τραυματισμό στο κεφάλι του τερματοφύλακα Βαίτση Χρυσ. ο οποίος λόγω ελλείψεως αναπληρωματικού τερματοφύλακα αντικαταστάθηκε από το στόπερ της ΑΕΠ, Βαίτση Ν..Ως αποτέλεσμα αυτού ήταν η ομάδα της Αετοράχης να γυρίσει το παιχνίδι λίγα λεπτά πριν από το τέλος σε 4-3.Όμως οι παίκτες της ΑΕΠ δεν είχαν πεί την τελευταία τους λέξη και στη τελευταία φάση του παιχνιδιού ο Ντεκουμές Δ. με όμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ ,ισοφάρισε για την ομάδα του χωριού μας σε 4-4.
Η ΑΕΠ για  ακόμη μια φορά απέδειξε οτι έχει πολύ καλή ομάδα με έμπειρους και αρκετούς νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και του χρόνου με την κατάλληλη προετοιμασία θα είναι ένα από τα φαβορί για την άνοδο.
Η ενδεκάδα της ΑΕΠ:
Βαίτσης Χρυσ.(50' Βαίτσης Ν.) Θανάσης Δ.,Πόγιας Αθ.,Χρύσης Αν.,Σταύρου Κ.,Καραδήμας Απ.(55' Γκεσούλης Αλ.),Σιαπλαούρας Γ.(50' Γκούβας Χ.),Ντεκουμές Δ.,Πόγιας Θ.,Θανάσης Κ.,Σιαπλαούρας Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου