2/4/12

Σημαντικές απουσίες

Χωρίς τρία βασικά στελέχη της θα συνεχίσει η ομάδα των Πραμάντων τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος της Γ' Ερασιτεχνικής, καθώς πλέον δεν μπορεί να υπολογίζει στους στρατευμένους Γιώργο Σιαπλαούρα και Βασίλη Σταύρου, όπως επίσης και στον τιμωρημένο Κώστα Βάνα, ο οποίος εκτίει την ποινή των έξι αγωνιστικών.
Πρόβλημα, επίσης, για την ομάδα αποτελούν οι προπονήσεις, καθώς λόγω επαγγελματικών ή προσωπικών υποχρεώσεων οι παίκτες δύσκολα συγκεντρώνονται μεσοβδόμαδα, με αποτέλεσμα να μη γίνεται καλή προετοιμασία πριν τους αγώνες. Βέβαια, όταν καταφέρνουν να μαζευτούν, η ομάδα παρουσιάζει τελείως διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο, συνδυάζοντας μάλιστα τα αποτελέσματα με καλό ποδόσφαιρο και αυτό το έχει αποδείξει αρκετές φορές έως τώρα.
Στόχος των Πραμάντων για τη συνέχεια είναι να τελειώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρωτάθλημα, όπως αρμόζει και στην ιστορία της ομάδας, ενώ εν συνεχεία θα αρχίσει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν, χρονιά κατά την οποία τα Πράμαντα θα κυνηγήσουν μία από τις τρεις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στη Β' κατηγορία.
Το υλικό, άλλωστε, είναι καλό, δίπλα στους νεαρούς ταλαντούχους υπάρχουν οι έμπειροι που τους βοηθούν και τους καθοδηγούν, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο την επόμενη χρονιά η ομάδα να ενισχυθεί με τρεις ποδοσφαιριστές που κατάγονται από την περιοχή, αγωνίζονται, όμως, σε άλλες ομάδες.
Αλλαγές στα Διοικητικά
Αλλαγές, ωστόσο, αναμένεται να υπάρξουν στα διοικητικά της ομάδας, καθώς ο πρόεδρος των Πραμάντων, κ. Θανάσης Σμύρης αισθάνεται πως έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του στην ομάδα και για προσωπικούς λόγους θέλει να αποχωρήσει από την προεδρία. Στις αρχές του Ιούνη θα προκηρυχθούν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Έφη Μπιδέρη (από τη εφημερίδα "ΣΟΥΤ")
  http://sportsioannina.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου