10/8/12

Γενική Συνέλευση της Ιστορικής και Λαογραφικής Εταιρείας Τζουμέρκων

Η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση (Απολογιστική) της Ιστορικής και Λαογραφικής Εταιρείας  Τζουμέρκων θα συγκληθεί την Κυριακή 12 Αυγούστου, στις 10 το πρωί, στην Πράμαντα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου.
Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:
ο διοικητικός απολογισμός, ο οικονομικός απολογισμός και προϋπολογισμός , η έγκριση της έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής, ο προγραμματισμός δραστηριοτήτων και προτάσεις για τη λειτουργία και τη δράση της Εταιρείας.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 19:00  θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου του ιατρού κου Χρήστου Σαμαρά με τίτλο: «Κάποιοι έπρεπε να είναι εκεί», μυθιστόρημα αφιερωμένο στους ξωμάχους των Τζουμέρκων.
Συνδιοργανωτές της παρουσίασης είναι ο Δήμος Βορείων  Τζουμέρκων και οι εκδόσεις «Θερμαϊκός».

Δ Ε Λ Τ Ι Ο     Τ Υ Π Ο Υ

Εκδηλώσεις της ΙΛΕΤ – Καλοκαίρι 2012
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ιστορικής και Λαογραφικής Εταιρείας Τζουμέρκων έχει προγραμματίσει για το καλοκαίρι του 2012 τις ακόλουθες εκδηλώσεις:
1. Συνάντηση (ετήσια) των Υπευθύνων και των μελών των Ομάδων Έρευνας (Ο.Ε.) της Ι. Λ. Ε. Τ. , που θα γίνει στις 10  Αυγούστου 2012, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10.00 π.μ. , στους  Κτιστάδες, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Κτιστάδων  του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων.
2. Στις 12 Αυγούστου έτους 2012 και ημέρα Κυριακή, στην Πράμαντα και στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου:
α) Ώρα 10.00΄ π.μ., θα συγκληθεί η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση (Απολογιστική) των μελών της Ι. Λ. Ε. Τ..
β) Ώρα 07.00 μ.μ. (απογευματινή), θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου του ιατρού κου Χρήστου Σαμαρά με τίτλο: «Κάποιοι έπρεπε να είναι εκεί», μυθιστόρημα αφιερωμένο στους ξωμάχους των Τζουμέρκων (συνδιοργανωτές της παρουσίασης ο Δήμος Βορείων  Τζουμέρκων και οι εκδόσεις «Θερμαϊκός»).
3. Θερινό Σχολείο Τζουμέρκων και Ν. Α. Πίνδου: 1η Συνάντηση με  θέμα  «Θεωρία και Μεθοδολογία της Έρευνας», στο Δασικό  Χωριό του Καταρράκτη, από τις 29 Αυγούστου έως τις 2  Σεπτεμβρίου 2012. Τη λειτουργία του Θερινού Σχολείου  διοργανώνουν το Τμήμα Ιστορίας,  Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, η Ιστορική και Λαογραφική Εταιρεία Τζουμέρκων και ο Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων.
Προσκαλούμε θερμά και εγκάρδια τα μέλη της Ιστορικής και Λαογραφικής Εταιρείας Τζουμέρκων και όλους τους Τζουμερκιώτες και φίλους της Εταιρείας (Ι.Λ.Ε.Τ.) να τιμήσουν με την παρουσία τους τις παραπάνω εκδηλώσεις.


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΙΛΕΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου