12/8/13

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΑΜΑΝΤΩΝ

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Πραμάντων, στα πλαίσια της κοινωνικής του ευθύνης και ανθρωποκεντρικής του δράσης, έκρινε αναγκαία τη δημιουργία Τράπεζας Αίματος του Κυνηγετικού Συλλόγου Πραμάντων.


    Για τον λόγο αυτό καλούνται τα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Πραμάντων, καθώς και οποιοσδήποτε άλλος ενδιαφερόμενος στην εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Αυγούστου 2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10.00 π.μ. έως 13.00 π.μ. στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων στα Πράμαντα.


  Σημειώνουμε πως δικαιούχοι της τράπεζας αίματος θα είναι τα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Πραμάντων και οποιοσδήποτε άλλος εθελοντής αιμοδότης καθώς και οι συγγενείς πρώτου βαθμού αυτών.


Η συμμετοχή όλων μας θεωρείται απαραίτητη και αποτελεί απόδειξη προσφοράς προς τον συνάνθρωπο στις δύσκολες αυτές εποχές που διανύουμε.

(Παράθεση: Οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος δεν μπορεί να παραστεί στην εθελοντική αιμοδοσία κατά την ανωτέρω ημερομηνία, μπορεί να προσφέρει αίμα σε οποιοδήποτε νοσοκομείο πανελλαδικά αναφέροντας ότι αποτελεί προσφορά για την Τράπεζα Αίματος του Κυνηγετικού Συλλόγου Πραμάντων στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων ‘Γ. Χατζηκώστα’. )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου