16/9/13

Έκδοση αδειών θήρας κυνηγετικής περιόδου 2013-2014

Σας ενημερώνουμε ότι ξεκίνησε η έκδοση αδειών κυνηγίου για τη κυνηγετική περίοδο 2013-2014.
Οι τιμές για τις άδειες είναι οι εξής:
Τοπική άδεια: 93 euro
Περιφερειακή άδεια: 113 euro
Γενική άδεια: 143 euro
Άδειες γίνονται δεκτές από όλη την Ελλάδα. Οι κυνηγοί οι οποίοι εφοδιάζονται για πρώτη φορά με άδεια θήρας θα πρέπει επιπλέον να προσκομίσουν:
1. Δύο πρόσφατες φωτογραφίες τύπου αστυνομικής ταυτότητας.
2. Βεβαίωση της Επιτροπής Κρίσης Ικανότητας Νέων Κυνηγών, στην οποία θα βεβαιώνεται ότι πέτυχαν στις σχετικές εξετάσεις. 
3 .Αποδεικτικό μόνιμης κατοικίας. Ως αποδεικτικό μόνιμης κατοικίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί βεβαίωση από τον οικείο Δήμο ή το τελευταίο εκκαθαριστικό της εφορίας.Το αποδεικτικό μόνιμης κατοικίας αποτελεί απαραίτητο δικαιολογητικό και για τους παλιούς κυνηγούς οι οποίοι εκδίδουν άδεια θήρας σε διαφορετική δασική αρχή, λόγω αλλαγής της μόνιμης κατοικίας τους. Οι νέοι κυνηγοί πρέπει οπωσδήποτε να έχουν δελτίο κατοχής όπλου το οποίο θα βρίσκεται σε ισχύ ή βεβαίωση από αρμόδια αστυνομική αρχή ότι πληρούν τις προϋποθέσεις χορήγησης άδειας κατοχής κυνηγετικού όπλου.
Η γραμματεία του Κυνηγετικού Συλλόγου Πραμάντων είναι ανοικτή καθημερινά από τις 6:00μμ έως τις 9:00μμ. Πληροφορίες στα τηλ. 2659061095 και 2659061232. 
   Σημειώνουμε πως με την έκδοση της άδειας κυνηγίου ο Κυνηγετικός Σύλλογος Πραμάντων προσφέρει ως δώρο ένα καπέλο κυνηγίου χρώματος πορτοκαλί το οποίο αποτελεί ευγενική χορηγία του κ. Γκόλια Βασίλη, ο οποίος διατηρεί κατάστημα με ελαστικά- ζάντες ( www.golias-tyres.gr )  στην Μπάφρα Ιωαννίνων επί της οδού Σμύρνης στον αριθμό 5. Ως Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Πραμάντων τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου