12/11/13

Κόπηκε η κορδέλα στο Γήπεδο Πραμάντων

Με ηλιόλουστο καιρό και την παρουσία αρκετού κόσμου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του γηπέδου Πραμάντων το Σάββατο 9 Νοεμβρίου.
Στις 12:30 το μεσημέρι τελικά μέχρι να συγκεντρωθούν όλοι οι παρευρισκόμενοι ξεκίνησε ο αγιασμός και κόπηκε η κορδέλα στην είσοδο του γηπέδου. Εν συνεχεία ο κόσμος προχώρησε μέσα στο γήπεδο  όπου είχε στηθεί μπουφές,προσφορά του Συλλόγου Γυναικών Πραμάντων.
Ο Δήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων, κ.Σεντελές χαιρέτησε τον κόσμο και στην ομιλία του ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν να γίνει πραγματικότητα αυτό το έργο και ιδιαίτερα τόνισε την αξία της εθελοντικής εργασίας που πρόσφερε η ομάδα του χωριού. Επίσης στα εγκαίνια μίλησε και ο πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ  κ. Μάντζιος αναφέρωντας πόσο σημαντικό είναι αυτό το έργο για την περιοχή και όχι μόνο.
Χαιρετισμό απηύθηνε και ο Δήμαρχος Κεντρικών Τζουμέρκων κ Χασιάκος που ήταν καλεσμένος στην εκδήλωση παρομοιάζοντας το περιβάλλον που βρίσκεται το γήπεδο με αυτό των Δελφών.
Στα εγκαίνια επίσης παραβρέθηκε και ο Προιστάμενος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου κ. Μαυρογιώργος, καθώς καλεσμένος ήταν και ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Καχριμάνης ο οποίος έφτασε καθυστερημένα και παραβρέθηκε στο γεύμα σε ταβέρνα του χωριού. Στα εγκαίνια ήταν επίσης οι αντιδήμαρχοι, οι δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου, οι παίκτες και η διοίκηση της Α.Ε Πραμάντων καθώς και πολλοί κάτοικοι, άντρες, γυναίκες και παιδιά.Τα δίχτυα του γηπέδου  εγκαινίασαν και οι επίσημοι σουτάρωντας!
Να ευχηθούμε να είναι καλορίζικο και όπως ανέφεραν και οι αρμόδιοι να αξιοποιηθεί και σαν προπονητικό κέντρο.




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου