3/7/12

Σύσκεψη εκπροσώπων και φορέων του τουρισμού από το Δήμο Βορείων Τζουμέρκων και το Επιμελητήριο Ιωαννίνων στη Πράμαντα

Σύσκεψη των εκπροσώπων και φορέων του τουρισμού διοργάνωσε στα Πράμαντα ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων  ενώ λίγο αργότερα ενδιαφέρουσες εισηγήσεις για τον τουρισμό ακούστηκαν σε εκδήλωση του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, που πραγματοποίησε την πρώτη εκτός Ιωαννίνων συνεδρίαση του Δ.Σ.
Η ισόρροπη τουριστική ανάπτυξη σε ολόκληρη την Ήπειρο αποτελεί στόχος της Περιφέρειας Ηπείρου, όπως αναδείχθηκε στην σύσκεψη των εκπροσώπων και φορέων του τουρισμού που διοργάνωσε στα Πράμαντα ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων και στην οποία παραβρέθηκαν οι αντιπεριφερειάρχες Στράτος Ιωάννου και Γιάννης Καραμπίνας.
Στην διάρκεια της σύσκεψης οι φορείς της περιοχής έθεσαν τα ζητήματα τουριστικής προβολής και υποδομών καθώς και τα προβλήματα που υπάρχουν στους οδικούς άξονες και οι αντιπεριφερειάρχες υπογράμμισαν ότι η Περιφέρεια Ηπείρου συμβάλει με κάθε τρόπο για την τουριστική ανάπτυξη και του Δήμου Β. Τζουμέρκων που έχει όλες τις προϋποθέσεις να αποτελέσει ένα σημαντικό τουριστικό προορισμό.
Η ανάγκη να προσδιοριστεί το τουριστικό προίόν που προσφέρει η περιοχή των Τζουμέρκων και γύρω από αυτό να στηριχθεί η προβολή και ανάπτυξη της περιοχής αναδείχθηκε στην ενδιαφέρουσα εκδήλωση που πραγματοποίησε το Επιμελητήριο Ιωαννίνων στα Πράμαντα, πραγματοποιώντας για πρώτη φορά συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, εκτός Ιωαννίνων.
Τις τοποθετήσεις και προτάσεις των εισηγητών, ειδικών στα θέματα τουριστικής ανάπτυξης, Μαρία Παπάζογλου και Γιάννη Τσιάβου, άκουσαν εκπρόσωποι του Δήμου και επαγγελματίες του τουρισμού που συμμετείχαν.

 http://www.epirusonline.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου