14/9/12

1η συγκέντρωση Horizons Unlimited στα Πράμαντα

πηγή: http://www.rideit.gr/

Οι Horizons Unlimited είναι αυτοί που συναντιόνται ιντερνετικά και ανταλλάσσουν απόψεις στο παγκόσμιο forum με την ίδια ονομασία, σχετικά με τα ταξίδια που έχουν κάνει σε όλο τον κόσμο, ή πρόκειται να κάνουν.

 Η βοήθεια μεταξύ των αναβατών είναι μεγάλη και μπορεί κανείς να μάθει λεπτομέρειες για τοποθεσίες που δεν αναφέρονται πουθενά στους τουριστικούς οδηγούς. Για πρώτη φορά, η ελληνική κοινότητα των Horizons Unlimited πραγματοποίησε συνάντηση των μελών στα Τζουμέρκα, στο καταφύγιο των Πραμάντων, όπου πάνω από εκατόν είκοσι μοτοσυκλετιστές παραβρέθησαν και πέρασαν ένα μαγευτικό τετραήμερο.

Οι οργανωτές, Δημήτρης Αραμπατζής και Δημήτρης Κίσσωνας είχαν πάρει την απαραίτητη άδεια από το παγκόσμιο forum έτσι ώστε να συγκεντρώσουν τον κόσμο στην Ελλάδα, και η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προσδοκία, μιας και στα Πράμαντα βρέθηκαν αναβάτες ακόμη και από τον Καναδά! Με κάθε λογής δίτροχο, από Vespa, μέχρι R 1200 RT, από KTM 640 Adventure μέχρι και παπί, όλοι μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους στις παρουσιάσεις που ξεκινούσαν το απόγευμα για να τελειώσουν αργά το βράδυ. Ταυτόχρονα, τις ημέρες που έγινε η συγκέντρωση, αναβάτες απ’ όλο τον κόσμο έκαναν σεμινάρια για αλλαγή ελαστικών, για πρώτες βοήθειες κ.α. με αποτέλεσμα να υπάρχει πάντα κάτι να δεις και να μάθεις.
Για πιο πολυ ρεπορτάζ από την συνάντηση μπείτε στο http://www.rideit.gr
 Οι φωτογραφίες είναι από το χρήστη του facebook Mikri Arkouda

Επίσης δείτε ένα πολύ ωραίο βίντεο που ανέβηκε στο you-tube



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου