2/4/13

Τι λένε Βοτανικός και Πράμαντα για τα επεισόδια (passports.gr)

Επεισοδιακός ήταν ο προχθεσινός αγώνας Ολυμπιακός Βοτανικού - Α.Ε.Πραμάντων με τους φιλοξενούμενους να καταγγέλουν οτι δέχθηκαν επίθεση δυο φορές, μια οι φίλαθλοι τους που παρακολουθούσαν τον αγώνα και μια μετά το τέλος οι ποδοσφαιρστές από τους αντιπάλους και τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Γιώργο Τζήμα.

Το PASsports.gr επικοινώνησε με τις δυο πλευρές και παραθέτει τις απόψεις τους για τον χθεσινό αγώνα.

Ο πρόεδρος των Πραμάντων Απόστολος Καραδήμας μιλώντας για τα γεγονότα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο blog των Πραμάντων ανέφερε: "Ζούγκλα-ντροπή-κόλαση είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν τη σημερινή (χθεσινή) αναμέτρηση της ομάδας μας με τον Βοτανικό. Ζήσαμε πρωτόγνωρες καταστάσεις από τους οπαδούς και παίκτες τον αντιπάλων μας. Παίκτες της ομάδας μας δέχθηκαν επίθεση και χτυπήθηκαν ευτυχώς ελαφρά. Θα θελα να ευχαριστήσω τους φίλους της ομάδας μας που βρέθηκαν στο γήπεδο και μας συμπαραστάθηκαν αξιοπρεπώς. Όσοι ήταν στο γήπεδο κατάλαβαν ποιά ομάδα είναι μακράν καλύτερη στην κατηγορία. Προσωπικά αλλά και σαν διοίκηση θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά για την καταπληκτική εμφάνιση που κάνανε σήμερα (χθές) και πιστεύω πως σήμερα κατάλαβαν πόσο έχουν αδικήσει οι ίδιοι τον εαυτό τους".
Ο αντιπρόεδρος των Πραμάντων Γιώργος Ρίζος μας είπε: "Στο πρώτο 20λεπτο του αγώνα οι φίλαθλοι της ομάδας μας δέχθηκαν επίθεση από τους φιλάθλους του Βοτανικού με αποτέλεσμα να καλέσουμε την αστυνομία και με την παρέμβαση της ηρέμησαν τα πνεύματα. Μετά το τέλος του αγώνα παίκτες του Βοτανικού και ο πρόεδρος κ. Τζήμας και φίλαθλοι επιτέθηκαν στους ποδοσφαιριστές μας και στους παράγοντες που συνόδευαν την ομάδα, ενώ ο κ. Τζήμας φώναζε μαινόμενος οτι παίζαμε για άλλη ομάδα. Το αποτέλεσμα ήταν να έρθει για δεύτερη φορά η αστυνομία για να ηρεμήσουν τα πνεύματα".

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βοτανικού μας είπε: "Θέλω να αναφέρω οτι σε όλο το παιχνίδι παίκτες και φίλαθλοι των Πραμάντων έβριζαν τους ποδοσφαιριστές μας φωναζοντάς τους "γύφτοι", "θα σας γ...ε", ενώ οι φίλαθλοι των Πραμάντων έβριζαν και τους δικούς μας φιλάθλους. Η απορία μου είναι γιατί τόσο μίσος και τόσο πάθος από μια ομάδα σε ένα παιχνίδι που δεν είχε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον για αυτή. Εγώ ουδέποτε έβρισα και πείραξα κάποιον, όποιος το λέει αυτό να έρθει μπροστά μου να μου το πει και να με φτύσει".

Επιμέλεια: ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ - Θ.ΜΥΡΙΟΥΝΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου