31/3/13

ΑΕΠ:Καταπληκτική εμφάνιση ενάντια στο Βοτανικό

 1-0 ηττήθηκε η ΑΕΠ στον αγώνα με τον Ολυμπιακό  Βοτανικού. Η ομάδα των Πραμάντων έκανε πολύ καλό παιχνίδι και έχασε πολλές ευκαιρίες.Ωστόσο θα πρέπει να τονίσουμε ότι το κλίμα στην αντίπαλη έδρα δεν ήταν καθόλου φιλικό για την ΑΕΠ, μάλλον εχθρικό. 
Τα λόγια του προέδρου της Αθλητικής Ένωσης Πραμάντων Καραδήμα Απόστολου περιγράφουν με γλαφυρό τρόπο τη σημερινή αναμέτρηση:
 "Ζούγκλα-ντροπή-κόλαση είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν τη σημερινή αναμέτρηση της ομάδας μας με τον Βοτανικό.Ζήσαμε πρωτόγνωρες καταστάσεις από τους οπαδούς και παίχτες τον αντιπάλων μας.Παίχτες της ομάδας μας δέχτηκαν επίθεση και χτυπήθηκαν ευτυχώς ελαφρά.
Θα θελα να ευχαριστήσω τους φίλους της ομάδας μας που βρέθηκαν στο γήπεδο και μας συμπαραστάθηκαν αξιοπρεπώς.Όσοι ηταν στο γήπεδο κατάλαβαν ποια ομάδα ειναι μακράν η καλύτερη στη κατηγορία. Προσωπικά αλλά και σαν διοίκηση θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά για την καταπληκτική εμφάνιση που κανανε σήμερα και πιστεύω πως σήμερα κατάλαβαν πόσο έχουν αδικήσει η ίδιοι τους εαυτούς τους."

Η ΑΕΠ μετά και το σημερινό παιχνίδι βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας με 25 βαθμούς. Στην επόμενη αγωνιστική τα Πράμαντα υποδέχονται στην έδρα τους το Μαντείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου