26/2/12

Θέτουν τις βάσεις

Μια μεγάλη προσπάθεια γίνεται φέτος στην Α.Ε.ΠΡΑΜΑΝΤΩΝ με στόχο να θέσουν γερές βάσεις, ώστε να υπάρχουν τα θεμέλια και σε βάθος χρόνου τα Πράμαντα να γίνουν μια μεγάλη δύναμη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Γι' αυτό, άλλωστε ο στόχος που τέθηκε από την αρχή της σεζόν ήταν ξεκάθαρος: η δημιουργία μιας ομάδας με την ευρύτερη έννοια του όρου, στόχος ο οποίος επετεύχθη σε πολύ μεγάλο ποσοστό και όλοι στο σύλλογο εκφράζουν την ικανοποίησή τους γι' αυτό.
Οι έμπειροι παίκτες προσπαθούν να δίνουν το παρών στις προπονήσεις και να καθοδηγούν τους νεαρούς, οι οποίοι δείχνουν τρομερή διάθεση και ζήλο τόσο στις προπονήσεις όσο και στους επίσημους αγώνες. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε τους Δημήτρη Σιαπλαούρα, Κώστα Σταύρου, Αλέξανδρο Γκεσούλη και Θεόδωρο Πόγια. Πρόκειται για ταλαντούχους ποδοσφαιριστές κάτω των 18, μόνιμους κάτοικους της περιοχής, που δίνουν ανελλιπώς το παρών και βοηθούν αφάνταστα την ομάδα τους. Και οι άνθρωποι του συλλόγου, όμως, υπολογίζουν πολύ στους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα στελεχώσουν την ομάδα του «αύριο».
Εν τω μεταξύ, με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες στο γήπεδο. Ήδη είναι έτοιμη η περίφραξη, ενώ σύντομα θα τοποθετηθούν και οι καινούριοι πάγκοι. Παράλληλα, συνεχίζονται οι εργασίες επέκτασης του γηπέδου. Πρόκειται για έργα που γίνονται με τη βοήθεια του Δήμου, καθώς και του Αντιδημάρχου κ. Νικόλαου Βαϊτση, αλλά και με προσωπική δουλειά των μελών του Δ.Σ. και των ποδοσφαιριστών.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι εντός των επόμενων ημερών θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ομάδας, ενώ παράλληλα έχει προγραμματιστεί και μία αποκριάτικη εκδήλωση σε μαγαζί της περιοχής για οικονομική ενίσχυση του σωματείου.
Έφη Μπιδέρη (από την εφημερίδα "ΣΟΥΤ)

 http://sportsioannina.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου