6/6/12

Περιμένοντας τις εξελίξεις

Τις διοικητικές εξελίξεις περιμένουν όλοι στην Αθλητική Ένωση Πραμάντων για να ξεκινήσει ο προγραμματισμός για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο.
Παρόλα αυτά στην τεχνική ηγεσία της ομάδας των Πραμάντων και την επόμενη χρονιά θα βρίσκεται, κατά πάσα πιθανότητα, ο Μιχάλης Τραγουδάρας, ενώ όσον αφορά στο ρόστερ, δεν αναμένεται να γίνουν μεγάλες αλλαγές. Άλλωστε το 80% είναι μόνιμοι κάτοικοι Πραμάντων και έχουν εκφράσει την επιθυμία να παραμείνουν και να βοηθήσουν την ομάδα του χωριού τους και του χρόνου. Βέβαια, σε αυτούς θα προστεθούν και 2-3 ακόμη ποδοσφαιριστές που κατάγονται από τα Πράμαντα και αγωνίζονται σε μεγαλύτερες κατηγορίες, ενώ πρόκειται να βγουν και κάποια νέα δελτία.
Αξιόλογο υλικό υπάρχει και με λίγο καλύτερη οργάνωση στις προπονήσεις τα Πράμαντα είναι μία ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει πολλά. Άλλωστε και φέτος απέδειξε –ειδικά στο β' γύρο- ότι πρόκειται για έναν υπολογίσιμο αντίπαλο στο πρωτάθλημα της Γ' κατηγορίας, που η βαθμολογική του θέση δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα.
Με τη συνεργασία, τέλος, του Δήμου και της Περιφέρειας, σύντομα αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες στο γήπεδο των Πραμάντων, προκειμένου αυτό να πρασινίσει.

 Έφη Μπιδέρη (από την εφημερίδα "ΣΟΥΤ")

 http://www.sportsioannina.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου