23/6/12

Εκδηλώσεις Συλλόγων Ηπειρωτών

Γλέντι της Ένωσης Ηπειρωτών Χαλανδρίου, το Σάββατο 23 Ιουνίου 2012, ώρα 19.00΄ με την ηπειρώτικη παραδοσιακή ορχήστρα του Θοδωρή Γεωργόπουλου στην Πλαταιών και Ρούμελης (Συνοικισμός).
Παραδοσιακούς χορούς θα χορέψουν τα τμήματα των Ηπειρώτικων Συλλόγων Χαλανδρίου και Ιλίου και το χορευτικό εργαστήρι του Δήμου Ν.Ιωνίας.

Ηπειρώτικη εκδήλωση παραδοσιακών δρόμενων του Συλλόγου Ηπειρωτών Αγίου Δημημτρίου 
 ''Το Κούγκι'', με αναβίωση παραδοσιακών ηπειρώτικων επαγγελμάτων και παιγνιδιών, το Σάββατο 23 Ιουνίου και ώρα 20.30' στην πλατεία ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ στον Άγιο Δημήτριο.
Θα ακολουθήσει γνήσιο ηπειρώτικο γλέντι, όπως ξέρουν οι Ηπειρώτες να γλεντούν με ηπειρώτικη κομπανία που θα παίξει αποκλειστικά ηπειρώτικη παραδοσιακή μουσική.

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών αστυνομικών και πολιτικού προσωπικού του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη διοργανώνει Ηπειρώτικο πανηγύρι το Σάββατο 23 Ιουνίου 2012 ,ώρα 22:00 στην Πανεπιστημούπολη Ζωγράφου.

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Καλλιθέας προσκαλεί τους Ηπειρώτες και τους φίλους της Ηπείρου στην εκδήλωση του ''Οδοιπορικό στην Ήπειρο'', που διοργανώνει στις 27 Ιουνίου 2012, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.00' στον κινηματογράφο ''Καλυψώ'', στην Καλλιθέα.
Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν χοροί και τραγούδια από την Θεσπρωτία, το Ζαγόρι, την Κόνιτσα και το Πωγώνι.
Την εκδήλωση επιμελούνται οι χοροδιδάσκαλοι του Συλλόγου Βαρβάρα Μπότσαρη και Θοδωρής Μπότσαρης.
Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν οι χορωδίες, Ηπειρωτικής παραδοσιακής μουσικής και πολυφωνικού τραγουδιού, της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας, της κορυφαίας αποδημικής οργάνωσης των Ηπειρωτών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου