24/10/12

Εξετάσεις και ιατρικές υπηρεσίες στους κατοίκους της περιοχής από τον Ροταριανό Όμιλο Αθηνών- ΛυκαβηττούΟ Δήμος Βορείων Τζουμέρκων στα πλαίσια της κοινωνικής του πολιτικής, συναισθανόμενος τις δυσκολίες που βιώνουν οι δημότες του, λόγω της οικονομικής κρίσης, επιδιώκει την δημιουργία δράσεων μέσα από την προσφορά. 
 Έτσι με μεγάλη χαρά δέχτηκε την πρόταση του Ροταριανού Ομίλου Αθηνών- Λυκαβηττού για εθελοντική ιατρική προσφορά στις πρώτες 3 ημέρες του Νοεμβρίου.
Γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων (Παθολογία – Καρδιολογία – Ορθοπεδική -Οφθαλμολογία – Ακτινολογία –Υπέρηχοι –Παιδιατρική - Ω.Ρ.Λ.- Οδοντιατρική- Μικροβιολογία, κ.α.) θα  εξετάσουν και θα προσφέρουν ιατρικές υπηρεσίες στους κατοίκους της περιοχής.  
 Οι ιατρικὲς εξετάσεις θα γίνουν στο Κέντρο Υγείας  Πραμάντων, επίσης θα γίνει και προληπτικὸς έλεγχος σχολείων.
Η παραπάνω εθελοντική προσφορά από την πλευρά των Ρόταρυ εντάσσεται μέσα στα πλαίσια του Εθελοντικού Κοινωνικού Έργου που προσφέρουν σε δυσπρόσιτες περιοχές
Ο Δήμος Βόρειων Τζουμέρκων θα συνεχίσει να επιδιώκει την δημιουργία Κοινωνικού Δικτύου Αλληλέγγυας Δράσης με τη συμμετοχή ευαισθητοποιημένων φορέων προωθώντας την έκφραση της κοινωνικής συνείδησης μέσα από την προσφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου