20/1/12

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Βορείων Τζουμέρκων.

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων θα γίνει την   Κυριακή  22/1/2012 και ώρα 11:00π.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα της έδρας του Δήμου για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.    Συζήτηση επί του θέματος του Υδροηλεκτρικού Φράγματος στη θέση Άγιος Νικόλαος Αράχθου.
2.    Έγκριση τροποποίησης της υπ’ αριθμ. 106/2011 μελέτης του έργου: «Μετατροπή πρώην Δημοτικού Σχολείου Πλαισίων – Καλεντζίου σε κέντρο ανάδειξης πολιτιστικής κληρονομιάς Κατσανοχωρίων».
3.    Απόφαση αλλαγής χρήσης του Δημοτικού Σχολείου Πλαισίων – Καλεντζίου σε κέντρο ανάδειξης πολιτιστικής κληρονομιάς Κατσανοχωρίων.
4.    Ορισμός Επιτροπών παραλαβής προμηθειών, υπηρεσιών, εργασιών και δημοτικών έργων έτους 2012.
5.    Απόφαση για σύνταξη και υποβολή στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα» της πράξης: «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΤΣΑΝΟΧΩΡΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΟΡΕΙΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ».
6.    Απόφαση για σύναψη προγραμματικής σύμβασης του άρθρου 22 του Ν. 3614/2007, όπως τροποποιήθηκε με την παρ. 13 του άρθρου 10 του Ν. 3840/2010 μεταξύ του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων και του Δήμου Αρταίων για την πράξη: «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΤΣΑΝΟΧΩΡΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΟΡΕΙΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ».
7.    Έγκριση μετακίνησης Δημοτικών Συμβούλων για συμμετοχή στο συνέδριο της ΚΕΔΕ.
8.    Ανάθεση προμήθειας καυσίμων και λιπαντικών έτους 2012.
9.    Πρόσληψη προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα.
10.    Πληρωμή έκτακτου προσωπικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου