19/12/12

«Γράψε ένα γράμμα στον Αϊ-Βασίλη». ΕΛΤΑ & Ευγένιος Τριβιζάς.

Συμπληρώνονται φέτος 20 χρόνια από την πρώτη απόπειρα των Ελληνικών Ταχυδρομείων να απαντήσουν στα χιλιάδες γράμματα με παραλήπτη τον Άγιο Βασίλη, που συγκεντρώνονται τις ημέρες των Χριστουγέννων στα ΕΛΤΑ. Η φετινή απάντηση θα είναι ξεχωριστή.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος των ΕΛΤΑ Χρήστος Βαρσάμης και ο βραβευμένος συγγραφέας Ευγένιος Τριβιζάς, ανακοίνωσαν  σε κοινή συνέντευξη τύπου τη συνεργασία τους, στο πλαίσιο της δράσης «Γράψε ένα Γράμμα στον Αϊ-Βασίλη».


 Ο Ευγένιος Τριβιζάς, ανταποκρίθηκε με μεγάλη προθυμία και χαρά στην πρόσκληση των Ελληνικών Ταχυδρομείων και παραχώρησε τον αγαπημένο γάτο του Αϊ-Βασίλη, Ερμιμίκο Πις Φις, στη δράση «Γράψε ένα Γράμμα στον Αϊ-Βασίλη».

Ο Ερμιμίκος Πις Φις είναι από σήμερα ο πολύτιμος συνερ-γάτος των ΕΛΤΑ.

Αναλαμβάνει να μετατρέψει τα γράμματα των παιδιών σε βαρκούλες και να τα παραδώσει στον Αϊ-Βασίλη.αυτογατοπροσώπως, ταξιδεύοντας στον ουρανό με το ιπτάμενο ποδήλατό του.

Η απάντηση-έκπληξη που επιφυλάσσουν τα ΕΛΤΑ και ο Ευγένιος Τριβιζάς σε όσους στείλουν φέτος ένα γράμμα στον Αϊ-Βασίλη, θα φτάσει στο σπίτι τους με τον ταχυδρόμο, αρκεί να έχουν συμπληρώσει στο φάκελο τα στοιχεία και τη διεύθυνσή τους


 Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, καλούν όλους τους μικρούς τους φίλους, αλλά και όσους σε πείσμα των καιρών επιμένουν στην αθωότητα, να γράψουν ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη, και τους διαβεβαιώνουν ότι ο Ερμιμίκος Πις Φις θα μεταφέρει τις σκέψεις και τις ευχές τους.


Εσείς, θα γράψετε ένα γράμμα στον Αϊ-Βασίλη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου